Wednesday, August 25, 2010

my new Oppami

sepanjang mgu lepas mood aku xelok..rs nk mrh je..tension..nasib baik bulan pose...kene byk2 bsabar...dugaan dtg x di duga...Alhamdulillah..akhirnye berjaya diselesaikan tanpa menyinggung mn2 pihak..kadang2 kite terpaksa jgk mengalah demi kepentingan bersama..xpe la..aku xkisah..janji kehidupan dpt diteruskan mcm biasa..
tu cite mgu lepas...dh x nk ingat dh..hehe...skang cume nk syer 1 cite baru..2ari lepas,aku beli sekor ikan cute..senang nk jaga...leh jadi tempat nk ilang kan rs rndu kt ikan lame aku yg dh mati sblom pose ritu...huk3x..
name ikan baru aku ni Oppami..hehe..mcm org korea la plok..xpe..janji cute..paling kurang pon aku leh tgk die time aku tension ke,wndu kt kaseh ke..hahaha...mcm nakal je bunyi...hrp my new Oppami ni selesa dgn aku...aku akan cayang die,jg die sepenuh kasih syg aku..hehehe...muahhh3x my Oppami....luv U so much...

 cute x....hehe

cyg bangat kt Oppami

pengganti di kala wndu kt Kaseh...hehe




No comments:

Post a Comment

OneRepublic - Secrets